palvelut/ennakointi ja strategia

Näe. Tee. Elä. Parempia tulevaisuuksia. Yhdessä!

Tilaa uutuuskirja

Metaversumi! Matkaopas johdolle, hallitustyöläisille, omistajille ja uudistajille

Näe. Tee. Elä. Parempia tulevaisuuksia. Yhdessä!

Dazzlen innovatiiviset tulevaisuuspalvelut auttavat sinua ja yritystäsi ennakoimaan vaihtoehtoisia tulevaisuuksia, hyödyntämään muuttuvan maailman mahdollisuudet sekä luomaan yrityksellesi uuden tulevaisuuden suunnan ja elävän strategian. Autamme yritystäsi myös viemään uuden tai päivitetyn strategian aidosti käytäntöön – yli 20 vuoden kokemuksella! Katso esimerkkejä asiakastyöstämme Asiakkaamme-sivulta.

Lisäksi tarjoamme teknologia- ja tulevaisuusaiheisia esityksiä ja ideapajoja sekä ennakointi- ja strategiatyökalujen ja menetelmien koulutusta. Nämä palvelut auttavat sinua syventämään ymmärrystäsi tulevaisuuksista, teknologioista ja trendeistä sekä oppimaan uusia menetelmiä ja työkaluja.

Dazzlen tulevaisuustyön palveluita:

 • Tekoäly- ja metaversumi keynote-esitys! (30-90 min) Tilaa tämä suosittu tekoäly- ja metaversumiteemainen puheenvuoro hallituksellesi, johtoryhmällesi, tiimillesi tai koko organisaatiollesi. Lue lisää.
 • Teknologiat ja tulevaisuudet -esitys ja ideapaja (2-4h)! Tilaa tämä suosittu palvelu hallituksellesi, johtoryhmällesi, tiimillesi tai koko organisaatiollesi. Ota se osaksi strategia-, innovaatio- tai uudistumistyötänne. Lue lisää.
 • Ennakointi- ja strategiaprosessien fasilitointi. Ennakoi ja varaudu vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin. Luo uusi suunta, olemassaolon tarkoitus (purpose) ja strategia yrityksellesi tai organisaatiollesi.
 • Strategian onnistunut käytäntöönvienti! Vie strategia aidosti arkeen ja käytäntöön koko yritys ja henkilöstö osallistaen.
 • Tulevaisuustyön menetelmien ja työkalujen koulutus. Opi ennakointi-, strategia- ja innovointityön uusimpia menetelmiä ja työkaluja (Vinkki: Liity suosittuihin #tulevaisuustyökalut-ryhmiin Linkedinissä ja Facebookissa)
 • #Strackathon! Luo yrityksellesi uusi strategia 24-72 tunnissa. Kerää parhaat tulevaisuuksien näkijät ja tekijät ekosysteemistäsi tiimeiksi, jotka luovat useita vaihtoehtoisia strategioita yrityksellesi.

Dazzlen tulevaisuustyön periaatteita ja lähestymistapoja:

 • Porukat mukaan! Hallituksen ja johdon lisäksi strategiatyöhön kannattaa ottaa mukaan henkilöstöä, kumppaneita, asiakkaita ja sidosryhmiä. Näin strategiasta tulee laadukkaampi ja sitä voidaan viedä myös paremmin käytäntöön
 • Dialogisuus. Parhaat strategiat tehdään ja viedään arkeen jatkuvassa, koko organisaation mukaan ottavassa dialogissa.
 • Ajattelun avartaminen ja haastaminen. Ennakointi- ja strategiatyön ytimessä on ajattelumme, jota kannattaa myös haastaa ja avartaa esimerkiksi erilaisten skenaarioiden, tulevaisuuskuvien ja ajatusleikkien avulla.
 • Tiedon, intuition ja luovuuden yhdistäminen. Parhaat strategiat syntyvät tiedon, faktojen, intuition, luovuuden ja mielikuvituksen yhdistelmillä.
 • Kokemuksellisuus ja simulointi. Emme vain pohdi tulevaisuuksia vaan pyrimme myös kokemaan niitä eri tavoin.
 • Innostavuus ja hauskuus. Paras strategia syntyy kun tulevaisuustyö innostavaa ja hauskaa.

Hyödynnämme tulevaisuustyössä erilaisia vaikuttavia ja tuloksellisia menetelmiä ja tulevaisuustyökaluja, kuten dialogisia menetelmiämme, simulaatioita, aikamatkoja, pelillisyyttä, kanvaaseja jne.

Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä parempia tulevaisuuksia yrityksellesi tai organisaatiollesi!

tulevaisuusilo #parempiatulevaisuuksia #ennakointi #strategia #innovointi #dialogisuus #ajattelu #uudistuminen #yhteisäly