Asiakkaamme

Intohimolla ja ilolla toteutettuja muutosjohtamisen asiakaskumppanuuksia!

Dazzle on toteuttanut satoja muutosjohtamisen ja uudistumisen kumppanuuksia ja projekteja yrityksille ja organisaatioille. Olemme innovatiivinen, luotettava ja osaava muutosjohtamisen kumppani.

Jokainen yritys, organisaatio ja yhteisö on ainutlaatuinen erilaisine tarpeineen. Siksi luomme parhaat ratkaisut yhdessä kunkin asiakkaamme kanssa.

Asiakkailta kuultua

Dazzlen dialogialustat tukevat Keudassa tiimeissä tehtävän työn yhdenmukaisuutta. Dialogi on mielestäni ainoa keino organisaation osaamisen kehittämisessä osallistavalla tavalla. Dialogialustojen visuaaliset ja monimuotoiset tehtävät tukevat monikanavaista oppimista.
Arja Koli, koulutusjohtaja, vararehtori Keuda
Dialogialustoja on kehuttu meillä alusta asti. Ne toimivat hyvin meidän tavoitteen eteenpäin viemiseen.
Tanja Hiilinen-Häsä, Keusoten toimintakulttuurin uudistamisesta vastaava projektipäällikkö
Dialoginen työskentely oli erittäin pidettyä ja monet tiimit ovat halunneet tehdä alustan harjoituksen uudelleen. Ne myös loivat pohjan, josta oli hyvä jatkaa erilaisia kehitystoimenpiteitä. Koko henkilöstön strategian lukutaito on selvästi kehittynyt.
Nina Perttula, HR Manager Kuusakoski Oy
Jokaisen työntekijän merkitys asiakaskokemukselle ymmärretään nyt paremmin. Myös dialogimenetelmästä pidettiin.
– Kati Guttormsen-Rajala Projektipäällikkö, Lindström
Tuo enemmän systemiikkaa TYT-prosessiin. Näkyväksi tekeminen on avainasemassa.
– esihenkilö, Prisma Iso Omena
Hyvä valmistautuminen, selkeä informaatio ja hyvät dialogiharjoitukset. Pienryhmädialogi toi meidät lähemmäksi toisiamme kollegoiden kanssa, joita emme olisi koskaan tavanneet normaalissa päivittäisessä työssä. Tämä on täydellinen esimerkki ”One Glaston”-ihanteista. Jos olemme kaikki yhtä Glastonia, meidän on työskenneltävä yhdessä ja tehtävä yhteistyötä.
ryhmä Glastonin esihenkilöitä

Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä parempia tulevaisuuksia yrityksellesi ja asiakkaillesi.