Täslinki – innostusta, ihmisiä, ideoita, tulevaisuutta ja toimintaa!

1. Yleistä Täslinkeistä
2. Tulevat Täslinkit Nuolet
3. Menneet Täslinkit Nuolet
4. Ilmoittaudu seuraavaan Täslinkiin (teema ja aika ilmoitetaan syksyllä 2019)  Nuolet

Yleistä Täslinkeistä

taslinki_10_1 Mikko Kosonen haastattelu 3  arvo_taslinki_4kahvikupissa_2

Mikä ihmeen Täslinki?

Täslinki on Dazzle Oy:n innovatiivinen, ideoita, ajatuksia ja toimintaa herättävä osallistava tilaisuus, jossa pureudutaan yritysten ja organisaatioiden uudistumiseen ja tulevaisuuden menestystekijöihin.

Mitä teemoja Täslinkeissä käsitellään?

Monipuolisesti ja erilaisia yritysten ja organisaatioiden tulevaisuuden menestystekijöitä ja uusia toimintamalleja – kuten uudenlainen johtaminen ja organisaatiokulttuuri, uuden ajan strategiatyö, innovointi, liiketoimintamallit, digitalisaatio ja robotiikka, uudet tavat organisoitua ja tehdä työtä, tulevaisuusosaaminen, kompleksisuus, yhteisöllisyys, virtuaalisuus, yhteistyö ja win-win-win ajattelu – (ehdota meille teema josta olisit kiinnostunut kaisa(piste)tenhola(ät)dazzle(piste)fi)

Miksi Täslinkiä tarvitaan?

Nopeasti muuttuva ja monimutkaistuva maailma luo isot haasteet yrityksille ja organisaatioille – samalla avaten vielä isompia mahdollisuuksia. Haasteisiin vastaaminen ja mahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii uutta ajattelua, uusia toimintamalleja ja rohkeita kokeiluja – näitä etsitään ja tehdään Täslinkeissä.

Miksi osallistuisin?

Täslinkeissä on mahdollisuus saada yrityksesi ja organisaatiosi menestyksen kannalta tärkeää uutta tietoa, uusia ajatuksia, innostusta ja ideoita sekä voit kohdata mielenkiintoisia ihmisiä.

Maksaako Täslinkiin osallistuminen?

Ei, Täslinkit ovat ilmaisia (ellei erikseen ole mainittu osallistumismaksusta).

Mistä aiheista Täslinkejä on ollut?

kts. menneet Täslinkit Nuolet

Mitä Täslinkejä on tulossa?

kts. tulevat Täslinkit Nuolet

Missä päin Suomea Täslinkejä pidetään?

Täslinkejä pääasiallisesti järjestetään Helsingissä, lisäksi tapahtumia on Tampereella ja Oulussa – ota yhteyttä Nuolet jos haluat Täslinkin järjestettävän jossain muuallakin.