Täslinki – innostusta, ihmisiä, ideoita, tulevaisuutta ja toimintaa!

1. Yleistä Täslinkeistä
2. Tulevat Täslinkit Nuolet
3. Menneet Täslinkit Nuolet
4. Ilmoittaudu  seuraavaan Täslinkiin: Metaversumi! Matkaopas johtajille, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille Nuolet

Yleistä Täslinkeistä

Mikä ihmeen Täslinki?

Täslinki on Dazzle Oy:n innovatiivinen, ideoita, ajatuksia ja toimintaa herättävä osallistava tilaisuus, jossa pureudutaan yritysten ja organisaatioiden uudistumiseen ja tulevaisuuden menestystekijöihin.

Mitä teemoja Täslinkeissä käsitellään?

Monipuolisesti ja erilaisia yritysten ja organisaatioiden tulevaisuuden menestystekijöitä ja uusia toimintamalleja – kuten kestävä 360 arvonluonti, uudenlainen johtaminen ja organisaatiokulttuuri, jatkuva ennakointi ja strategiatyö, kestävä 360 innovointi, liiketoimintamallit, digitalisaatio ja robotiikka, uudet tavat organisoitua ja tehdä työtä, tulevaisuusosaaminen, kompleksisuus, yhteisöllisyys, virtuaalisuus, yhteistyö ja ekosysteemit – (ehdota meille teema josta olisit kiinnostunut kaisa(piste)tenhola(ät)dazzle(piste)fi)

Miksi Täslinkiä tarvitaan?

Nopeasti muuttuva ja monimutkaistuva maailma luo isot haasteet yrityksille ja organisaatioille – samalla avaten vielä isompia mahdollisuuksia. Haasteisiin vastaaminen ja mahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii uutta ajattelua, uusia toimintamalleja ja rohkeita kokeiluja – näitä etsitään ja tehdään Täslinkeissä.

Miksi osallistuisin?

Täslinkeissä on mahdollisuus saada yrityksesi ja organisaatiosi menestyksen kannalta tärkeää uutta tietoa, uusia ajatuksia, innostusta ja ideoita sekä voit kohdata mielenkiintoisia ihmisiä.

Maksaako Täslinkiin osallistuminen?

Ei, Täslinkit ovat ilmaisia (ellei erikseen ole mainittu osallistumismaksusta).

Mistä aiheista Täslinkejä on ollut?

kts. menneet Täslinkit Nuolet

Mitä Täslinkejä on tulossa?

kts. tulevat Täslinkit Nuolet

Missä päin Suomea Täslinkejä pidetään?

Täslinkejä virtuaalisesti koko maassa sekä Helsingissä,  Tampereella ja Oulussa – ota yhteyttä Nuolet jos haluat Täslinkin järjestettävän jossain muuallakin.