NASTAkunta nastakunta_logo_web_205x71

Innostuneesti ideoiva henkilöstö.
Aidosti arjen tekemiseksi muuntuva strategia.
Asiakaslähtöinen uudistuminen.

NASTAkunta -toimintamalli mahdollistaa kuntasi uudistumisen, tuloksellisuuden ja kestävän menestyksen.

NASTAkunta -toimintamallissa henkilöstö ja kuntalaiset vaikuttavat ja osallistuvat – kuntaa ja sen palveluita kehittävät innovaatiot ja uudet toimintatavat syntyvät suoraan asiakasrajapinnassa, kuntatyöntekijän ja kuntalaisen kohtaamisissa.

Lataa NASTAkunta esite tästä (esite tulossa). Lue uutinen: ”Hattula haluaa Nasta-kunnaksi” >>

NASTAkunta -toimintamallin pohjana on kunnan tuloksellisuuden tarkastelu ja kehittäminen vaikuttavuuden, palvelukyvyn, taloudellisuuden ja henkilöstön kyvykkyyden kautta. Tuloksellisuuden aikaansaamiseksi tarvitaan oikeita kehitystoimenpiteitä johtamisessa, henkilöstön osaamisessa, mittaamisessa ja työyhteisöjen toimintatavoissa.

NASTAkunta -toimintamallin ja palvelukokonaisuuden ovat kehittäneet Dazzle Oy ja Rondo Training Oy yhdessä kuntaorganisaatioiden kanssa.

NASTAkunta palvelukokonaisuudesta löydät kuntasi tarpeisiin räätälöityjä kokonaisvaltaisia tai yksittäisiin haasteisiin kohdentuvia uudistumisohjelmia:

A. Strategiasta arkeen – arjesta strategiaan
B. NASTAn työyhteisön johtaminen
C. NASTA yhteistyö – NASTA työyhteisö
D. Muutoksen ja uudistumisen johtaminen
E. Lupa tehdä toisin; arjen innovatiivisuus – uudet toimintatavat
F. Vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden mittaaminen

Lataa NASTAkunta esite tästä (tulossa). Lisätietoa NASTAkunta -toimintamallista kertovat Heli Vähätiitto, Dazzle Oy, heli.vahatiitto(ät)dazzle.fi ja Leena Nousiainen, Rondo Training Oy, leena.nousiainen(ät)rondotraining.fi.

Tehdään yhdessä kunnastasi NASTAkunta.

Ota yhteyttä! >>