Tekemisen tapamme – uudet ratkaisut, aidosti arkeen!

Olemme joustava, innovatiivinen ja aikaansaava uudistumisen yhteistyökumppani yli 22 vuoden ja 300 asiakasyrityksen kokemuksella.

Kaiken tekemisemme tavoitteena on asiakkaamme uudistuminen ja kestävä 360 arvonluonti. Kasvatamme asiakasorganisaatiomme omaa, pysyvää uudistumiskyvykkyyttä. Luomme yhdessä uutta ja saamme uudet asiat toteutumaan aidosti arjessa.pikku_ukot_maailma_suomi.jpg

Ainutlaatuiset ja vaikuttavat ratkaisumme ovat asiakasorganisaation kanssa yhdessä muotoiltuja ja räätälöityjä. Valitsemme tai kehitämme kuhunkin kumppanuuteen ja tarpeeseen sopivimmat ja vaikuttavimmat menetelmät ja työkalut – hyödyntäen satojen asiakasorganisaatioiden kanssa hankkimaamme osaamista ja kokemusta.

Käytämme mm. kestävä 360 arvonluonti ja innovointi työkalupakkia, dialogisia uudistumisen menetelmiä ja työkaluja, strategisen palvelumuotoilun parhaita työkaluja, LEAN periaatteita ja ketteriä menetelmiä sekä simulaatioita ja yrityspelejä aidon uudistumisen aikaansaamiseksi.

Haastamme asiakkaitamme hyödyntämään omaa ja organisaationsa viisautta, kyseenalaistamaan vanhoja toimintatapoja sekä rohkeasti kokeilemaan uutta.

Onnistumistamme ja yhteistyötämme luotsaavat arvomme: #oppimismi, #vaikuttavuus ja #yhteisäly.