Ajankohtaista

Viimeisimmät Dazzlen vinkit, tapahtumat ja uutiset löydät myös facebooksivultamme!.
 • Tervetuloa ’Metaversumi! Matkaopas johdolle, hallitustyöläisille, omistajille ja uteliaille’ -VirtuaaliTäslinkiimme, ti 17.5. klo 16:30-17:45. Katso lisätietoa ja ilmoittaudu nyt!
 • Dazzle toimii uudistumisen kumppanina mm. VTT:lle, Nordkalkille, Huhtamäelle, TVV Lippu- ja maksujärjestelmä Oy:lle, LähiTapiolalle, Stadin Sotelle, Vantille ja Hyrialle. Uudistumises teemoja ovat mm. ennakointi- ja strategiatyö, strategian käytäntöönvienti, itse- ja yhteisöohjautuvuus sekä johtamisen ja kulttuurin uudistaminen.
 • ’Tuloksellinen toimintakulttuuri uusilla hyvinvointialueilla’ -Täslinki pidettiin  24.11.2021. Kiitos kaikille osallistujille ja lämmin kiitos myös vieraileville puhujillemme Pirjo Manniselle ja Sonja Uosukaiselle sekä yhteistyökumppanillemme Leenamaija Otalalle!
 • ’Hallitus-simulaatio 360: Kasvua kestävällä 360 arvonluonnilla!’ -tilaisuus tulossa 8.6.2021! Dazzlen ja Directors Institute of Finlandin (DIF) yhteinen tilaisuus on suunnattu DIFin jäsenistölle.
 • Mitä tekisimme, jos joutuisimme keksimään yrityksemme uudelleen? Missä liiketoiminnassa olisimme ja miksi? Miten kestävä 360 arvonluonti voi olla uudistumisessa hyödyksi? Lue lisää Suomen Strategisen Johtamisen seuran blogikirjoituksestammeTervetuloa kestävän 360 arvonluonnin ja innovoinnin aikakauteen!’
 • Dazzle toimi Glastonin integraatiokumppanina 2020! Lue 3-osainen blogikirjoitussarjamme yritysintegraatioihin ja case Glastoniin liittyen.
 • Dazzle ja DIF järjestivät hallitustyöläisille ja ylimmälle johdolle yhteisen ’Yritysten kestävä 360 arvonluonti ja innovointi’ -webinaarin 31.3.2020. Lue yhteenveto tilaisuudesta täältä!
 • Dazzle on Directors Institute of Finlandin (DIF) Hallitus ja innovaatiot -teemakumppani 2020! Tavoitteena on nostaa suomalaisten ja Suomessa toimivien yritysten hallitusten kestävää innovaatio-osaamista. Lisätietoa myöhemmin!
 • Kiitos kaikille asiakkaillemme vuodesta 2019!  Kiitos luottamuksesta, loistavasta yhteistyöstä ja sydäntä lämmittävistä palautteista: LSK, Konecranes, Kone, Nokian Renkaat, S-ryhmän osuuskaupat, Keuda, Ramirent, Omnia, Varia, Elo, KeuSote, StadinSote, Metso, Caverion, Apotti, PRO, Q-VIO, Tuolitalo, Motiva, DQ, HSL, Rinki, Järvenpään kaupunki ja muut.  Iso kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneillemme, erityisesti Leenamaija Otala, Leena Nousiainen, Kimmo Solla, Maritta Joki, FiBS ry, Specifique, Boardman Growth, SSJS ja DIF.
 • ’Purpose Finder + Kestävä 360 arvonluonti’ -PikkujouluTäslinki pidettiin ti 10.12.2019! Mahtava kiitos kaikille osallistujille aktiivisesta osallistumisesta ja hyvistä ideoista!
 • Vuosi 2019! Ennakointia, strategian yhteismuotoilua ja käytäntöönvientiä, yrityskulttuurin ja toimintatapojen uudistamista, itseohjautuvuutta, leania ja valmentavaa johtamista sekä ’Kestävä 360 arvonluonti’ – mallin jatkomuotoilua. Kaikkea tätä on yhdessä ihanien asiakkaittamme kanssa edistetty Dazzlessa syksyn 2019 aikana. Useimmissa asiakasprojekteissa on myös hyödynnetty Dazzlen dialogisia menetelmiä, alustoja ja pelejä, joilla saadaan vaikkapa koko henkilöstö ja sidosryhmät mukaan tulevaisuus- ja uudistumistyöhön.Kiitos luottamuksesta ja loistavasta yhteistyöstä LSK, Konecranes, Caverion, Apotti, Pro, S-Ryhmä, Nokian Renkaat, Elo, Stadin Sote, Keusote Järvenpään kaupunki ja Omnia, 
 • ’Kestävä 360 arvonluontimalli’ VIP Täslinki pidettiin ke 5.6.2019. Mahtava kiitos kaikille osallistujille! Täslinkissä yhteismuotoiltiin yritysten omistajien, hallitusten ja johtoryhmien käyttöön uudenlaista ’Kestävä 360-arvonluontimalli’ -tulevaisuustyökalua, joka auttaa älykkäästi yhdistämään asiakas-, sidosryhmä- ja omistajatarpeet, maailman haasteet sekä yrityksen tarkoituksen, elävän strategian, uudet liiketoimintamallit, (digi- ja tekoäly-)teknologian, yrityskulttuurin, brändin, uuden ajan johtamisen ja toimintamallit sekä ihmisten intohimoisen potentiaalin kestävää ja enemmän arvoa luovaksi kokonaisuudeksi.
 • ’Ketterä oppiminen – tärkein kilpailukykytekijä 4. teollisessa vallankumouksessa’ -Täslinki pidettiin ti 20.11.2018. Lämmin kiitos tähtivieraalleemme Leenamaija Otalalle ja kaikille osallistujille!
 • ’Uuden ajan asiakaskokemus’ -Täslinki pidettiin ke 13.6.2018! Mukana HSL ja Atea. Mahtava kiitos tähtivieraillemme ja kaikille osallistujille! Lue lisää Täslinkin oivalluksia blogikirjoituksesta: Oivalluksia ’Uuden ajan asiakaskokemus’ -Täslinkistämme! >
 • ’Uuden ajan strategiatyö ja Strackathon’ -Täslinki järjestettiin 14.12.2017. Iso kiitos osallistujille sekä vierailevalle tähdellemme Helsingin Seudun Liikenne -kuntayhtymän Ilmari Mäkiselle.
 • Dazzle järjesti yhdessä HSL:n kanssa Suomen ensimmäisen #Strackathon-tilaisuuden! HSL-Strackathoniin osallistuneiden Aalto-yliopiston, ITS-Finlandin, SCS Mobility Crew, OP:n ja HSL:n tiimeillä oli 24 tuntia aikaa tuoda uusia näkökulmia HSL:n strategiatyöhön
  • laatia suositus HSL:n uudeksi perustehtäväksi ja rooliksi liikkumisen ja liikenteen ekosysteemissä
  • ratkaista, mihin tulevaisuudessa pitäisi panostaa ja mihin ei
  • mitkä tulisivat olla HSL:n tavoitteet ja painopisteet.
  • ”Uutta strategiaamme on työstetty syksyn aikana yhdessä henkilökunnan, asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Halusimme Strackathonin avulla saada vielä saada tuoreita ja yllättäviä näkökulmia ulkopuolisilta tiimeiltä ennen kuin lopulliset päätökset tehdään joulukuussa”, kertoo HSL:n strategian uudistamistyöstä vastaava hallinto- ja strategiajohtaja Ilmari Mäkinen.
 • Dazzle yhteismuotoilee dialogipelin Haminan kaupungin kanssa. Yhteistyön ja pelin tavoitteena on kehittää Haminan kaupungin esimiesten henkilöstöjohtamisen osaamista käytännön läheisen ja innostavan dialogipelin avulla. Pelistä yhteismuotoillaan myös henkilöstölle oma versio, jossa uudistetaan koko organisaation työyhteisötaitoja – mukaansa tempaavalla ja vaikuttavalla tavalla. Lisätietoa antaa Dazzle Oy:n toimitusjohtaja Heli Vähätiitto.
 • Dazzle on valittu SFB – Satumaa Family Busineksen (nyk. Drama Queen) uudistumisen kumppaniksi! Lisätietoa antaa Dazzlen strateginen uudistaja Sirkka Auvinen.
 • Dazzle on valittu HSL:n strategiakumppaniksi! Strategiakumppanuuden tavoitteena on päivittää HSL:n nykyinen strategia vastaamaan muuttuvia asiakastarpeita ja toimintaympäristön muutoksia. Strategiatyö toteutetaan uuden ajan strategiatyön periaatteita ja menetelmiä hyödyntäen. Lisätietoa antaa Dazzle Oy:n toimitusjohtaja Heli Vähätiitto.
 • Dazzle on muuttanut! Uusi osoitteemme on 1.4.2017 alkaen: Hermannin rantatie 12 A 61 (6. krs). Uudet upeat toimitilamme ovat n. 7 minuutin kävelymatkan päässä Kalasataman metroasemalta. Tervetuloa piipahtamaan kahvilla :).
 • ’Osto- ja myyntivallankumous’ -Täslinki pidettiin to 2.3.2017! Iso kiitos myös tähtivieraillemme Hannu Rusaselle (Senior Advisor) ja Milla Kortelaiselle (COO, Q-Factory), joiden viisaita kokemuksen sanoja johtamisesta ja uudistumisesta oli ilo ja kunnia kuulla. Tilaisuudessa jaettiin käytännön vinkkejä, työkaluja ja case-esimerkkejä siitä, miten uudistetaan työkulttuuria asiakaskeskeisemmäksi ja saadaan ”jokainen meistä on myyjä” -ajatuksen ja toimintamallin istutettua koko organisaatioon. Tilaisuudessa esiteltiin myös ’Crowd Sales – kilpailuetua ja kasvua myynnin joukkoistamisesta’ -toimintamallimme.
 • DigiTäslinki pidettiin torstaina 24.11.2016! Iso kiitos osallistujille sekä vierailevalle tähdellemme Comptelin toimitusjohtaja Juhani Hintikalle Comptelin uudistumistarinan jakamisesta.
 • ’Uudistuminen uusin tavoin’ -Täslinki pidettiin tiistaina 20.9.2016. Mahtava kiitos kaikille osallistujille ja varsinkin asiakaskumppani-tähtipuhujillemme, eli Valmetin Head of Talent Management Hanna Heikkilälle ja Mediatalo ESAn henkilöstö- ja viestintäjohtaja Minna Valoselle. Hanna ja Minna jakoivat uudistumisen asiakaskumppanitarinansa, joissa hyödynnettiin Dazzlen uudenlaisia, ketteriä ja vaikuttavia uudistumisen menetelmiä.
 • Dazzle mukana Turvallisuusalan ja työhyvinvoinnin messuilla Tampereella 13.-15.9.2016 (osasto A1013). Lisätietoja www.tyohyvinvointimessut.fi.
 • ’Tehosta nykyistä (execute) ja luo uutta (explore)’ -Täslinki 1.6.2016. Kiitos kaikille osallistujille ja puhujille!
 • Suomi nousuun! Dazzle yhteismuotoilee huimaa ’Suomen 100 kokeilua’ -hanketta yhdessä Suomi 100 -ohjelman ja Valtioneuvoston kanslian Kokeilevasuomi.fi:n kanssa. Hankkeen tavoitteena on luoda ja vahvistaa uudistumisosaamista ja kokeilukulttuuria ja siten tukea Suomen sekä suomalaisten yritysten ja yhteisöjen uudistumista, kasvua ja tulevaisuuden menestystä. Katso lisätietoa Nuolet ja tule mukaan kumppaniksi tai kokeilijaksi! #suomen100kokeilua #100kokeilua #uudistuminen #suomi100

2015

 • Dazzlen robotiikka-teemainen Nanojoulu-Täslinki pidettiin 16.12.2015. Huima kiitos vielä kerran kaikille osallistujille vilkkaista keskusteluista!
 • Dazzle toteutti yhdessä Liikenne- ja viestintäministeriön kanssa robotiikka-aiheisen työpajan 10.12.2015. Työpajan tavoitteena oli luoda kansallinen näkemys robotiikan edistämisen tarpeista ja tavoitteista. Näkemystä käytetään valtioneuvoston robotiikkaa koskevan strategisen linjauksen pohjana edistämään ja luomaan uutta liiketoimintaa sekä suomalaista hyvinvointia. Näkemyksen luominen on osa hallitusohjelman ”Rakennetaan digitaalisen liiketoiminnan kasvuympäristö” -kärkihanketta.
 • ’Strateginen uudistuminen käytännössä’ -Täslinki pidettiin ke 20.5.2015. Täslinkissä kuulimme, miten Sweco Finland toteutti strategisen ’One Sweco’ -uudistumisen. Tutustut myös ’Uudistumisen ja kasvun’ -kanvaasiin. Mahtava kiitos kaikille osallistujille ja erityiskiitos Swecon toimitusjohtaja Markku Varikselle, joka jakoi oppejaan ja oivalluksiaan Sweco Finlandin strategisesta uudistumisesta.

2014

 • Dazzle juhlisti 15 vuoden nuoruuttaan 14.11.2014! Päivä aloitettiin ’Onnistunut uudistuminen, kasvu ja kestävä 360 liiketoiminta’ Täslinkillä ja illalla jatkettiin rennolla kutsuvierastilaisuudella ja teemalla ’Party like a 15-year old!’.  Kiitos kaikille teille upeille ihmisille, jotka saavuitte paikalle Dazzlen 15-vuotisbileisiin – you rock! Kiitos myös mieltä lämmittävistä ja luovista 15v-syntymäpäivälahjoista – ne ovat esillä toimistomme paraatipaikalla muistuttamassa ystävyydestämme ja yhteisistä seikkailuistamme. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa 15 vuotta :).
 • ’Onnistunut uudistuminen, kasvu ja kestävä 360 liiketoiminta’ Täslinki pidettiin pe 14.11.2014.  Mahtava kiitos kaikille osallistujille! Tilaisuudessa uuden ajan rakennusyhtiön Firan kehitysjohtaja Otto Alhava kertoi yrityksensä kasvutarinan ja miten he uudistavat kestävän arvonluonnin toimintatavallaan rakennusalan vallitsevia tapoja ajatella ja toimia. Lisäksi YTK:n toimitusjohtaja Auli Hänninen kertoi oman tarinansa ja oppinsa onnistuneesta uudistumisesta ja kasvusta sekä YTK:n tulevaisuuspolusta.Esittelimme myös, mitä konkreettista Dazzle on oppinut uudistumisesta, kasvusta ja kestävästä liiketoiminnasta 15 vuoden ajalta työskenneltyämme satojen yritysten ja organisaatioiden sekä tuhansien asiantuntijoiden, esimiesten ja johtajien kanssa. Tilaisuudessa kuultiin myös yhteenveto kestävä 360 liiketoiminnalla menestystä saaneiden yritysten johdon haastatteluista.
 • ’Henkilöstölähtöinen tuloksellisuuden kehittäminen’ -Täslinki pidettiin 12.6.2014. Täslinkissä esiteltiin uusi, yhteiskehitetty toimintamalli, joka lisää mitatusti työelämän laatua sekä tuottavuutta. Toimintamalli luotiin yhdessä 5 kuntaorganisaation, yli 3000 työntekijän, Sitran ja Dazzlen kanssa 3-vuotisen LATU-hankkeen aikana. Toimintamallista löydät lisätietoa Sitran julkaisemasta oppaasta Lupa tehdä toisin sekä tietysti meiltä Dazzlesta 🙂
 • ’Terveys, turvallisuus, ympäristö ja laatu – vaikuttavaa koulutusta dialogialustoilla’ -esittelytilaisuus 25.4.2014. Tervetuloa tutustumaan uuteen ja ainutlaatuiseen dialogialusta -koulutusmenetelmään, joka tekee HSEQ teemoista henkilökohtaisia ja käytännöllisiä ja siten edistää aitoa muutosta käyttäytymisessä. Järjestämme 25.4.2014 maksuttoman esittelytilaisuuden Dazzlen toimitiloissa Helsingissä, Kampin Autotalossa, Salomonkatu 17 B, 12krs. klo 8:30-10:30. Ilmoittautuminen miira(piste)heinio(at)dazzle(piste)fi.
 • Hyvä työ – tuottava työyhteisö & työssä innostumisen -Täslinki Tampereella ke 9.4.2014 klo 16-18. Täslinkissä pohditaan kuinka kokonaisvaltianen työhyvinvointi varmistaa organisaation toimintakyvyn ja tuottavuuden sekä tutustutaan uuteen Hyvä työ – tuottava työyhteisö dialogialustaan.
 • LATU – Työelämän laadulla tuottavuutta -hanke (2011-2013) on päättynyt tuloksekkaasti. Ulkopuolisen arvioitsijan mukaan hankkeessa on onnistuttu yhteisluomaan henkilöstölähtöisen kehittämisen malli, työkalut, mittarit ja saamaan aikaan kulttuurin uudistuminen viidessä eri kuntaorganisaatiossa. Tuloksia ja tuotoksia tullaan jakamaan laajemmin vuoden 2014 aikana. Palveluntuottajana hankkeessa toimi Dazzle Oy yhdessä Rondo Training Oy:n kanssa.
 • Suomen Strategisen Johtamisen Seuran (www.ssjs.fi ) vuoden 2014 ensimmäinen hallituksen kokous pidettiin Dazzlessa 23.1.2014. Kokouksessa mukana 3 uutta hallituksen jäsentä. Vuosi 2014 on SSJS:n 25. juhlavuosi.
 • SSJS:n uusi Round Table (RT) ’Uudet menetelmät strategian toiminnallistamisessa’ käynnistyi 23.1.2014 Dazzlessa. RT:n vetäjänä toimii Dazzlen toimitusjohtaja Heli Vähätiitto.
 • Dazzle toimi isäntänä Future Specialists Helsinki (FSH) ja Helsinki Service Design Drinks (HSDD) verkostojen ensimmäisessä kohtaamisessa Dazzlessa 14.1.2014. Tilaisuudessa tulevaisuus- ja palvelumuotoiluosaajat jakoivat tietoa, kokemuksia, oppeja ja menetelmiä toisilleen.
 • Business with impact – Co-creation Journey to India 2014. Exploring new business opportunities and piloting affordable solutions to one of the largest rural supply chains in India! More information www.tekes.fi

2013

 • 20. Täslinki ”Uudet Toimintamallit – Aidosti Arkeen” pidettiin 28.11.2013 – mahtava kiitos kaikille osallistujille! Kts. lisätietoa tilaisuudessa esitellystä Specifique menetelmästä
 • ”Innostu Innovaatioista” -Täslinki pidettiin 7.11.2013 Tampereella – mahtava kiitos kaikille osallistujille!
 • Dazzle mukana Henryn Uudista ja Uudistu messuilla 25.9. – 26.9.2013 Finlandia-talossa – tule tutustumaan uudistumispalveluihimme sekä Specifique menetelmään osastolle 22 (messujen pääsisäänkäynnin vieressä).
 • Dazzle esittelee uudistumispalvelujaan ja NASTAKunta -konseptia Kuntamarkkinoilla 11. – 12.9.2013 – tule tutustumaan osastollemme S.39 3.krs, Kuntatalo, Alppikatu 1, Helsinki!
 • Liikekumppanuuden rakentamista Sambiaan – Dazzle Oy:n Aki Koivistoinen mukana Team Finlandin Sambian matkalla fasilitoimassa 16.-22.5.2013 – kts lisätietoa
 • Hyvä työ – tuottava työyhteisö”-Täslinki pidettiin Tampereella 16.4.2013 – mahtava kiitos kaikille osallistujille!

2012

 • 19. Täslinki ”Specifique – ainutlaatuista vaikuttavuutta” pidettiin 14.11.2012 – kts lisätietoa Specifique menetelmästä
 • 18. Täslinki ”Tuottava tunneäly” 28.9.2012 klo 08:30 – tilaisuus on täynnä, kysy peruutuspaikkoja kaisa(piste)tenhola(ät)dazzle(piste)fi
 • 17. Täslinki ”Yrityksesi ja organisaatiosi strategia(r)evoluutio” pidettiin 11.6.2012 – tämä oli (r)evoluutio täslinkisarjan osa II – mahtava kiitos jälleen kerran kaikille osallistuneille!
 • Dazzle mukana järjestämässä BSAG Base Camp tapahtumaa 14.5.2012, jossa käännetään Itämeren haasteet mahdollisuuksiksi
  Tasavallan presidentti Sauli Niinistö mukana kannustamassa osallistujia Itämerityöhön. Dazzle toteuttaa mm. iltapäivän ValueNovation -ideapajan – lue lisää.
 • 16. Täslinki ”Yrityksesi ja organisaatiosi (r)evoluutio – osa I, uusi ajattelu” pidettiin 3.4.2012 – mahtava kiitos kaikille osallistuneille!