’Purpose Finder + Kestävä 360 arvonluonti’ -PikkujouluTäslinki tiistaina 10.12.2019! Tervetuloa!

Tervetuloa Dazzlen PikkujouluTäslinkiin, jossa teemme katsauksen 2020-luvun merkittävimpiin ilmiöihin ja pohdimme, miten vahva purpose ja ’Kestävä 360 arvonluontimalli’ mahdollistavat  yritysten radikaalin uudistumisen ja runsaamman arvonluonnin asiakkaille, sidosryhmille, yhteiskunnalle ja ympäristölle.

dazzle-maapallo-pikku-ukot-suomi-bgKestävä_360_arvonluonti

Hyvä tulevaisuuden näkijä, tekijä ja päättäjä!

Nyt, jos koskaan on jokaisen yrityksen ja yhteisön uudelleen pohdittava oma purposensa ja noustava uudelle tasolle kestävässä arvonluonnissa. Ja – maailman tilanne ja haasteet sekä uudet teknologiset ja inhimilliset arvonluonnin mahdollisuudet huomioiden – jopa velvollisuus siihen!

Tervetuloa Dazzlen Purpose Finder + Kestävä 360 arvonluonti -Täslinkiin, jossa teemme pikakatsauksen 2020-luvun merkittävimpiin ilmiöihin ja (mega)trendeihin sekä pohdimme, miten vahva purpose ja ’Kestävä 360 arvonluontimalli’ mahdollistavat  yritysten radikaalin uudistumisen ja runsaamman arvonluonnin asiakkaille, sidosryhmille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kokeilemme myös uutta, kehitteillä olevaa Purpose Finder -työkalua.

Tule siis mukaan rentoon PikkujouluTäslinkiimme, josta saat mukaasi – hyvän seuran ja tunnelman lisäksi – ideoita ja #tulevaisuustyökaluja yrityksesi purposen uudistamiseen ja kestävän arvonluonnin vauhdittamiseen.

MIKÄ ON KESTÄVÄ 360 ARVONLUONTIMALLI?

Kestävä 360 arvonluontimalli on Dazzlen yhteiskehitteillä oleva ketterä ja innovatiivinen #tulevaisuustyökalu, joka yhdistää älykkäästi asiakas-, sidosryhmä- ja omistajatarpeet, maailman kestävyyshaasteet sekä yrityksen tarkoituksen, elävän strategian, uudet liiketoimintamallit, (digi- ja tekoäly-)teknologian, yrityskulttuurin, brändin, uuden ajan johtamisen ja uudet toimintamallit sekä ihmisten intohimoisen potentiaalin kestävää ja enemmän arvoa luovaksi kokonaisuudeksi.

KOHDERYHMÄ:

Tämä maksuton tilaisuus on suunnattu yritysten johdolle, hallitusten jäsenille, strategia- ja HR-vastaaville sekä liiketoiminnan uudistajille Voit välittää tätä kutsua myös eteenpäin mielestäsi sopiville tahoille.

OHJELMA TIISTAI 10.12.2019:

15:30 Purpose-kahvit ja verkostoitumista 🙂
16:00 – 17:45

  • Tervetuloa tulevaisuuteen! – Heli Vähätiitto, toimitusjohtaja ja strateginen uudistaja.
  • 2020-luvun vaikuttavimmat ilmiöt ja miksi yritysten on siirryttävä kestävään 360 arvonluontiin? – Vesa Auvinen, hallituksen puheenjohtaja ja Chief Imagination and Impact Officer, Dazzle Oy
  • Purpose Finder + Kestävä 360 arvonluontimalli – yhteistä keskustelua ja työskentelyä Purpose Finderin + Kestävä 360 arvonluontimallin tiimoilla.

17:45 Yhteistä reflektointia, läsnäoloa sekä glögiä ja jouluista purtavaa


PAIKKA:
Dazzle Oy:n toimisto Kalasatamassa, Hermannin rantatie 12 A 61 (6. krs), 00580 Helsinki.

 

ILMOITTAUTUMINEN: Nettilomakkeella tai sähköpostitse kaisa.tenhola@dazzle.fi. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti!

Täslinki on Dazzlen rento, innovatiivinen, ideoita, uutta ajattelua ja toimintaa aktivoiva tilaisuus, jossa pureudutaan yritysten ja organisaatioiden uudistumiseen ja tulevaisuuden menestystekijöihin. Maksuttomissa Täslinkeissä saat ja jaat uutta tietoa, ideoita ja innostusta sekä kohtaat mielenkiintoisia ihmisiä. Vuorossa on jo 34. Helsingissä järjestettävä Täslinki.

 

Dazzle Oy on uudistumisen ja kasvun vaikuttavin kumppani. Vauhditamme asiakkaittamme kestävää arvonluontia ennakoinnin, strategiatyön, johtamisen sekä toimintatapojen ja kulttuurin uudistamisen kautta. Olemme työskennelleet satojen yritysten ja organisaatioiden kanssa ja uudistumisohjelmiimme on osallistunut tuhansia johtajia, asiantuntijoita ja esimiehiä. Visiossamme Suomesta kasvaa win-win-winland, joka mahdollistaa yksilöiden, yhteisöjen, yhteiskunnan ja ympäristön kestävän menestyksen.

P.S. Mikäli et halua jatkossa olla mukana Dazzlen uutisjakelussa, ilmoitathan siitä ystävällisesti kaisa.tenhola (ät) dazzle.fi.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste: Löydät Dazzlen rekisteri- ja tietosuojaselosteen täältä.