’Uuden ajan strategiatyö ja Strackathon’ -Täslinki 14.12.2017!

Tervetuloa mukaan saamaan ja jakamaan käytännön vinkkejä sekä työkaluja uuden ajan strategiatyöhön. Mukana myös case HSL ja #Strackathon kokeilu!

HSL_logo#strackathon

Lämpimästi tervetuloa Dazzlen ’Uuden ajan strategiatyö’ -Täslinkiin torstaina 14.12.2017. Tässä tilaisuudessa saat katsauksen strategiatyön uusiin tuuliin sekä käytännön vinkkejä ja työkaluja uuden ajan strategiatyöhön.

Tilaisuudessa esitellään myös mielenkiintoinen käytännön case-esimerkki HSL:n yhteisöllisestä, koko henkilöstön, asiakkaita ja sidosryhmiä osallistavasta strategiatyöstä sekä Strackathon -kokeilusta.

Lisäksi juhlistamme glögillä, pienellä purtavalla ja rennolla otteella 100-vuotiasta Suomea, lähestyvää joulua ja Dazzlen uusia toimitiloja :).

Kohderyhmä:
Tämä maksuton tilaisuus on suunnattu yritysten ja organisaatioiden johdolle, hallitusammattilaisille, esimiehille, hr-funktioiden edustajille sekä uudistumisen asiantuntijoille. Voit välittää tätä kutsua myös eteenpäin mielestäsi sopiville tahoille.

Ohjelma to 14.12.2017:

15:00 Glögit ja pientä purtavaa
15:30 – 17:00

  • Uuden ajan organisaatio ja strategiatyö (osa I) – Heli Vähätiitto, toimitusjohtaja ja strateginen uudistaja
  • Case HSL: Yhteisöllinen strategiatyö ja Strackathon kokemuksia – Ilmari Mäkinen, osastonjohtaja / strategiavastaava, Helsingin Seudun Liikenne -kuntayhtymä
  • Uuden ajan organisaatio ja strategiatyö (osa II) – Vesa Auvinen, luovuus- ja tulevaisuusjohtaja ja Sirkka-Helena Auvinen, strateginen uudistaja, Dazzle Oy

17:00 -> Glögihetki: Rennon luovaa yhdessäoloa ja reflektointia glögin äärellä (näin joulun alla, 100-vuotiaassa Suomessa ja Dazzlen uusissa toimitiloissa ?)

 

Paikka:
Dazzlen toimitilat Kalasatamassa, Hermannin rantatie 12 A 61 (6.krs), 00580 Helsinki.

Ilmoittautumiset:
Netissä tai sähköpostitse kaisa(piste)tenhola(ät)dazzle(piste)fi. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan nopeasti!

Uudistumisen ja kasvun terveisin :),

Dazzle-tiimi

Täslinki on Dazzlen rento, innovatiivinen, ideoita ja toimintaa aktivoiva tilaisuus, jossa pureudutaan yritysten ja organisaatioiden uudistumiseen ja tulevaisuuden menestystekijöihin. Maksuttomissa Täslingeissä saat ja jaat uutta tietoa, ideoita ja innostusta sekä kohtaat mielenkiintoisia ihmisiä. Vuorossa on jo 30. Helsingissä järjestettävä Täslinki.

Dazzle Oy on organisaatioiden uudistumisen ja kasvun vaikuttavin kumppani. Luomme yhdessä asiakkaittemme kanssa uusia menestyskäytäntöjä, toimintatapoja ja kulttuuria johtamiseen, strategiatyöhön, (liike)toimintamalleihin, innovointiin sekä yrityksen ja organisaation kokonaisvaltaiseen tulevaisuuden menestykseen. Olemme työskennelleet satojen yritysten ja organisaatioiden kanssa ja uudistumisohjelmiimme on osallistunut tuhansia johtajia, asiantuntijoita ja esimiehiä. Visiossamme Suomesta kasvaa win-win-winland, joka mahdollistaa yksilöiden, yhteisöjen, yhteiskunnan ja ympäristön kestävän menestyksen.