Dazzle Oy

Dazzle Oy

Vauhditamme uudistumistasi ja kasvuasi!

Vauhditamme yrityksesi ja organisaatiosi uudistumista, kasvua ja kestävää win-win-win menestystä! Hyödynnä aidosti vaikuttavia palveluitamme ja työkalujamme liiketoiminnan, strategian, johtamisen, organisaatiokulttuurin ja arjen toimintatapojen uudistamiseen. Tutustu uudistumispalveluihimme Nuolet

Asiakaskeskeisempi, itseohjautuvampi ja uusiutumiskykyisempi organisaatio!

Yhteismuotoilemme rohkeasti yhdessä asiakkaittemme kanssa uusia ratkaisuja ja toimintatapoja yhteisölliseen strategiatyöhön, johtamiseen, yrityskulttuuriin, liiketoimintamalleihin sekä yrityksen ja organisaation kokonaisvaltaiseen uusiutumiseen. Varmistamme myös, että uudet asiat menevät aidosti arkeen eivätkä jää vain innostaviksi ideoiksi tai suunnitelmiksi! Rakennamme asiakaskeskeisempiä, itseohjautuvampia ja uusiutumiskykyisempiä uuden ajan organisaatioita, jotka menestyvät tänään ja huomenna!

Vaikuttavin kumppani – kokemuksella!

Olemme työskennelleet yli 200 yrityksen ja organisaation kanssa! Uudistumis- ja kehitysohjelmiimme, valmennuksiimme ja fasilitointeihimme on osallistunut kymmeniä tuhansia johtajia, esimiehiä, asiantuntijoita ja työntekijöitä. Toimimme asiakkaamme uudistumisen ja kasvun vaikuttavimpana kumppanina pitkäjänteisesti – pisin asiakaskumppanuutemme Konecranes Oyj:n kanssa on kestänyt jo yli 15 vuotta :)!  Katso esimerkkejä uudistumisen ja kasvun asiakkuuksistamme Nuolet

Miksi uudistua?

Maailman ja toimintaympäristön nopea muutos sekä kompleksisuus vaatii yrityksiä, organisaatioita ja koko Suomea uudistumaan. Vanhat toimintatavat eivät takaa menestystä, vaan haasteisiin vastaaminen ja mahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii uudistumista sekä ajattelussa että toimintatavoissa. Dazzle toimii organisaatiosi uudistumisen ja kasvun vaikuttavimpana kumppanina.

Miksi win-win-win?

Tulevaisuuden menestyjiä ovat win-win-win yritykset ja organisaatiot. win-win-win ajattelussa ja arvonluonnissa ihmisen, organisaation, yhteiskunnan ja ympäristön positiivinen vuorovaikutus – innovaatiokehä – luo kestävän menestyksen kaikille osapuolille.

win-win-win yritys ja organisaatio on jatkuvasti uudistuva ja toimii älykkäästi, innovatiivisesti ja verkostoituneesti osana suurempaa kokonaisuutta sekä kerää parhaat osaajat, kumppanit, asiakkaat ja sijoittajat – tehden erinomaista taloudellista tulosta.

Suomesta win-win-winland!

Tulevaisuuteen voi vaikuttaa – tehdään Suomesta win-win-win -esimerkkimaa – win-win-winland!

win-win-win

win-win-win